GO Organizing
praat je bij

Het verbaast mij altijd weer dat mensen het lastig vinden om nee te zeggen en zich laten leiden door de waan van de dag. Terwijl een simpel nee je al een heel eind op weg kan helpen om georganiseerd en efficiënt te werken. 

MISSIE & VISIE


Missie

Mijn missie is ondernemers tijd te laten besparen en productiever te worden met inzet van de juiste tools. Ik wil ze enthousiast maken efficiënt te werken met Outlook en Social Media om ze op die manier te verbinden met de juiste doelgroep. Vanuit de basis wil ik samen met ondernemers hun (digitale) werkwijze en Social Media naar een volwassen niveau brengen. Daarbij staat communicatie centraal. Door het optimaal inrichten van de (digitale) werkplek, bedrijfsprocessen en de communicatiekanalen, het frequent plaatsen van goede content (creatieve berichten) op Social Media en het zorgen voor interactie met de doelgroep ga ik voor maximaal resultaat voor mijn opdrachtgevers. Kennisdeling, integriteit en professionaliteit is onderdeel van mijn aanpak.
 

Visie

Mijn bedrijf GO Organizing heb ik opgestart vanuit de passie voor slim, digitaal werken en communiceren. Dat enthousiasme deel ik en breng ik graag over. GO Organizing is ervan overtuigd dat je efficiënt en succesvol kunt werken in de beperkte tijd die je tot je beschikking hebt. Door gefocust te werken, doelen te stellen en online techniek efficiënt en effectief in te zetten worden de randactiviteiten onderdeel van je dagelijkse routine.
GO Organizing neemt opdrachtgevers mee in de bewustwording en beleving van efficiënt werken met online tools en Social Media. Zo leer je wat het is, hoe je de tools en platforms inzet en toepast en wat de (on)mogelijkheden zijn. Samen met de kennis en kunde van de mensen uit de organisatie.