GO Organizing
praat je bij

Het verbaast mij altijd weer dat mensen het lastig vinden om nee te zeggen en zich laten leiden door de waan van de dag. Terwijl een simpel nee je al een heel eind op weg kan helpen om georganiseerd en efficiënt te werken. 

27-08-2014

Schrikken wat Google over je zegt?


Niet onbelangrijk om jezelf van tijd tot tijd eens te googelen. Als je jezelf googelt onthoudt Google al die informatie via je browsegeschiedenis, cookie-opslag of zoekgeschiedenis. Google Chrome heeft daar een handige oplossing voor. De spion. Lekker incognito zoeken wat er gezegd wordt over je. Zonder dat het vastgelegd wordt. Met steeds de laatste updates. 

Google Chrome webbrowser is vrij gemakkelijk te downloaden. Enige voorwaarde is dat je een Google account moet hebben.  

Bespioneer jezelf
Als je de webbrowser Google Chrome hebt geopend krijg je bovenaan rechts het beheervenster te zien. Klik daarop.

Nu zie je staan Nieuw incognitovenster. Klik dat aan.

Zodra je dat aangeklikt hebt verschijnt er links bovenaan een spion. Nu ben je op de incognito pagina en kun je je naam intikken.

Op deze manier krijg je de meest recente online versie te zien van de IK B.V.  

Schrikken!
En OEPS dan zie je ineens informatie erop staan waar je nooit meer aan gedacht hebt en zeker niet aan herinnerd wilt worden. Tegenwoordig geeft Google je de mogelijkheid die informatie te verwijderen. Dat gaat natuurlijk niet zomaar. Daar hebben ze een mooi formulier voor ontworpen. Als je dat invult gaat Google voor je aan de slag. Dit formulier kun je vinden op de Supportpagina van Google.

Wil je meer weten over het efficiënt inzetten van Social Media? Of heb je geen tijd, mankracht of voldoende kennis om Social Media bij te houden? Schakel GO Organizing in.