GO Organizing
praat je bij

Het verbaast mij altijd weer dat mensen het lastig vinden om nee te zeggen en zich laten leiden door de waan van de dag. Terwijl een simpel nee je al een heel eind op weg kan helpen om georganiseerd en efficiënt te werken. 

De klant aan het woord

Paula Blaauw:


Als freelance secretaresse heb ik best een aantal raakvlakken met het vak dat Gina uitoefent. Juist daarom heb ik mij door haar een ochtendje laten bijspijkeren. Zij heeft namelijk net die expertise op dat specifieke gebied dat Organizing heet. En ja, dit heeft mij zéker een aantal zinvolle tips opgeleverd, die ik op mijn beurt weer kan inzetten bij mijn eigen klanten. Want een opgeruimde mailbox, een overzichtelijke mappenstructuur en een goede planning, daar profiteert iedere ondernemer van!

Pieter Huijbregts:


Wat is het toch een feestje dat jij mij hebt leren opruimen van de mails. Net wat je hebt beloofd alles past in 4 mappen. Terug vinden is een eitje. Als je iemand hebt die dat laatste duwtje nodig heeft om te beslissen mag hij of zij altijd bellen. Nautische groet, Pieter

Jürgen de Jong:

Ik heb de één-op-één training Organiseer je Mail van Gina gevolgd en ben hier uiterst tevreden over en kan het ook iedereen aanraden die behoefte heeft aan structuur en overzicht van zijn alledaagse werkzaamheden. In het verleden heb ik mezelf redelijk verdiept in time-management. Al deze verhalen zijn te begrijpen maar o zo moeilijk om te integreren in je dagelijkse werkzaamheden. Gina heeft 2 ochtenden naast me gezeten, bekeken hoe ik werkte en van daaruit gestuurd naar een meer gestructureerde manier van werken. Al na dag één heb ik daar de voordelen van ervaren.

Clemens Waters, Gerechtsdeurwaarders Groenewegen:


Ik heb Gina ervaren als een professionele praktische trainer, die op een prettige wijze en met sturende vragen mij tot structuur heeft geleid. Ik was niet meer de baas over mijn eigen agenda. Van alle kanten werden er zaken voor mij gepland, waardoor ik continu in stress zaken moest afhandelen, mijn team aan moest sturen, beleid vanuit het hoofdkantoor moest inplannen en mijn eigen (!) werkzaamheden moest doen. Door weer op orde te zijn en het overzicht terug te hebben kreeg ik snel inzicht waar de problemen lagen en kon ik de juiste keuzes maken. Ook de vervolgtrainingen, waarin Gina mij begeleidt en bijstuurt, geven me vertrouwen en zorgen dat ik niet in mijn oude gedrag terugval. Het is een kwestie van doen, maar de begeleiding daarin is evident. Mijn vrouw was overtuigd dat ik al een burn-out had. Maar inmiddels heb ik het  gevoel weer op de rit te komen. Dank Gina.


Koen Smetsers:

Zoals menig andere organisatie krijgen wij dagelijks een enorme hoeveelheid mailverkeer te verwerken. Omdat wij vanuit het verleden niet gewend waren deze mails structureel en juist te verwerken liep onze mailbox gigantisch vol. Daarbij kostte het vele handmatig werken en niet juist plannen ontzettend veel tijd. Met de één-op-één training Organiseer je mail, welke gegeven werd door GO Organizing, is dit alles perfect ingeregeld. In 1 dag tijd is de gehele mailbox leeg en wordt alles direct gepland en geagendeerd. Nooit meer twijfel wat te doen met een bericht en de rust om te allen tijde een bericht eenvoudig terug te vinden. Gina Goedkoop, trainer en professional organizer, werkt samen op een persoonlijke en super professionele wijze!

Ilse van de Ven, reflexzonetherapeut:
Wauw, mailtjes snel beantwoorden en daarna delete gaat super. Geweldige tips en trucks. Ik heb er aan toegegeven, mijn Ilse-tijd genomen en ben nu klaar voor nog een behandeling met een geweldige cliënte en dan genieten van een heerlijk zacht bed. Lieve Gina, dankjewel dat je er was, letterlijk en figuurlijk. Heel waardevol jouw coaching. Ik heb weer overzicht en rust dat alles goed komt.

Elma Schmidt / Peter Munnichs:

De training Organiseren met Outlook heeft ons een uitstekend inzicht gegeven in de uitgebreide mogelijkheden van Outlook en het beheer van taken, de agenda en notities. Outlook biedt voor ons prima opties om efficiënter te kunnen werken en met name de sleeptechniek voor het archiveren is een zeer goede methode hiervoor.
Informatie over timemanagement heeft ons nog meer doen beseffen dat het werken in “blokken”, waarbij  vaste tijden geblokt worden voor bepaalde werkzaamheden, meer efficiëntie met zich meebrengt. Discipline is hiervoor vereist, maar het resultaat heeft ons overtuigd!
Kortom, een praktische opleiding die voor ons op korte termijn al zichtbare resultaten heeft opgeleverd.

Els Janse:

Als voormalig collega ken ik Gina inmiddels al enige jaren en daarmee haar kwaliteiten als Organizer. Samen zijn we bij KCAP aan de slag gegaan om een nieuwe structuur op te zetten voor het secretariaat en de HR afdeling. Heel praktisch en met veel tips hebben we in korte tijd een nieuw archiefsysteem opgezet en een eenduidige werkwijze doorgevoerd. Vooral de praktische kant sprak mij erg aan. We zijn daadwerkelijk met elkaar gaan inventariseren, opschonen en (her)structureren. Ik kan iedereen aanbevelen Structuur & Bedrijfs Organizing in te zetten om orde op
zaken te stellen.

Josje Visser, alleenstaande ouder:

Ik kon nooit iets vinden als ik het nodig had, terwijl ik het juist om die reden bewaarde. De Huis op Orde Training bood uitkomst. Samen met Gina ben ik aan de slag gegaan om structuur aan te brengen in wat ik wilde bewaren èn ook kon terugvinden. Ze stelde kritische vragen en liet me nadenken over waarom ik spullen bewaar, daardoor kon ik gemakkelijker keuzes maken. Vervolgens hebben we alles een naam en een plek gegeven. Aan het einde van de dag hadden we een georganiseerde ruimte, waarin ik nu alles razendsnel kan vinden. En wat een heerlijk gevoel. Ik voel me herboren. Alles wat ik niet meer nodig had, hebben we aan goede doelen gegeven, aan lieve buurtjes of is afgevoerd naar de stort. Ik ben ontzettend blij, dat ik dit samen heb gedaan met een Professional Organizer!